Na Apple Keynote, který proběhl na začátku tohoto týdne, pozval generální ředitel společnosti Apple Tim Cook na scénu několik nových tváří, aby pohovořili o nových službách.



Jedním z nich byl Peter Stern, viceprezident služeb společnosti Apple. Jeho profil, který můžeme najít na Digiday vrhá více světla na jeho kariéru a jeho roli v Apple. Stern se připojil k Apple v roce 2016 poté, co pracoval v Time Warner Cable. Nyní má na starosti obchodní činnost v oblasti služeb Apple. Ve zprávě na Digiday jeden anonymní uživatel popsal Sterna jako velmi profesionálního a zároveň oblíbeného a respektovaného. Generální ředitel Cheddar, Jon Steinberg chválil Sternovu pracovní etiku a řekl, že je velmi inteligentní, rychlý a nabízí to, co slibuje a také, že je to jeden z jeho nejoblíbenějších obchodních partnerů.

Jeho profil jasně ukazuje, že se nezaměřuje na záchranu mediálního průmyslu, ať už je to vydavatelství nebo video. Místo toho usiluje o obsah, který bude bavit zákazníky společnosti Apple a který bude k dispozici prostřednictvím obchodů, z nichž má společnost Apple prospěch. Sterna jsme mohli poprvé vidět v pondělí, ale zdá se, že je téměř jisté, že ho brzy uvidíme znovu, jelikož Apple se výrazně zaměřil na služby.