Líbí se vám, jakým způsobem připravujeme naše články? Chcete se dozvědět spoustu užitečných informací a potkat většinu autorů iPure a hostů naživo? Přijďte na naší 3. konferenci.



O čem a pro koho?

Konference je určena pro uživatele a fandy Apple produktů, kteří chtějí vidět nejnovější produkty, služby a aplikace v praxi a naučit se je používat naplno. Tentokrát jsme vybrali hlavní téma bezpečnost, nicméně těšit se můžete i na přednášky obsahující efektivní využívání Apple produktů.  

Máte Mac, iPad nebo iPhone a chcete se naučit nové postupy, řešení a triky? Pak je iPure konference právě pro vás!

Čtenáři magazínu AppleNovinky.cz mají slevu 50% při použití promo kódu AppleNovinky do 18.3.2019.

Kdy, kde a za kolik?

Konference proběhne 29. 3. 2019 od 9:00 do 17:00 v prostorách ImpactHUB Praha, Drtinova 10, Praha 5, Smíchov (mapa).

Základní vstupné je 1 280 Kč vč. DPH na osobu. V rámci VIP vstupného navíc získáte oběd, prioritní místa k sezení a záznam přednášek. Cena VIP vstupného je 2 990 Kč vč. DPH.

Konference iPure.cz

Program

9:00 – 9:45 Safe Guard (Jiří Hubík)

Jirka se na bezpečnost podívá skrze chytré hodinky, tedy přes Apple Watch. Vysvětlí nám, jak je bezpečně používat a kde v oblasti bezpečnosti Apple Watch využít. Dojde i na oblast zdraví a nebudou chybět ani tipy na zajímavé aplikace.

10:00 – 10:45 Osobní efektivita s Applem 2.0 (Honza Březina)

Připadáte si zahlceni prací, úkoly, komunikací a technologiemi? Zkoušíte různé metody, technologie, aplikace a pořád to není ono? Přijďte se nechat inspirovat modelem Honzy Březiny, který je cestovatel, fotograf a na dálku řídí několik projektů.

11:00 – 11:45 Privacy by design (Jura Ibl)

Diskuse o bezpečnosti a ochraně soukromí možná hýbe světem, ale na řadu rozhořčených otázek neznáme odpovědi. Apple je jedna z mála firem, která se je snaží nacházet. Jak přemýšlet o bezpečnosti jinak a jak na tom ušetřit i pohádkově zbohatnout. Jura Ibl shrnuje svoje zkušenosti s designem digitálních produktů a nekonečným soubojem bezpečnosti s pohodlím.

13:00 – 13:45 Když toto, pak tamto – aneb vychytralá automatizace online služeb přes Zapier,  Integromat či Zkratky ve firmě a životě (Tomáš Baránek)

Tomáš dlouhodobě (v osobním životě i v Melvilovi) uplatňuje chytrou automatizaci a propojení řady služeb jako jsou e-maily, tabulky, zejména pak skrze Airtable, Basecamp, TeamGantt a další. Ukáže vám, jak používá Zapier, ale také mnohem sofistikovanější Integromat pro zvýšení efektivity týmu pomocí automatizace workflow.

14:00 – 14:45 Na heslo 1234 zapomeňte (Filip Brož)

Víte o tom, že byste si pro každou službu a webový účet měli vytvářet silné a jedinečné heslo, které obsahuje kombinaci písmen a číslic? Jen tak, budete mít svůj účet opravdu v bezpečí. Na druhou stranu přichází otázka, kam hesla ukládat? Filip nám představí nativní řešení v podobě Klíčenky až po pokročilejší aplikace a služby. Dotkne se i tématu etického chování na internetu a vysvětlí, proč je v dnešní době téměř povinnost používat nějakou VPN službu. A co teprve blokování nevhodné reklamy.

15:00 – 15:45 Chytře na macOS (Filip Nerad)

Musíte současně s počítačem od Applu používat i počítač s Windows? Anebo s Linuxem? Od Filipa se dozvíte, jak co nejlépe používat tak rozdílné platformy, nebo jak macOS zabezpečit ve firemním prostředí. Filip nám také ukáže možnosti integrovaných služeb samotného systému.

16:00 – 16:45 Co nám Apple představil (Filip Brož, Jiří Hubík, Jura Ibl)

Redakční panelová diskuse k Apple eventu. Podíváme se společně s vámi na představené produkty a služby a mimo jiné zodpovíme vaše otázky.

Čtenáři magazínu AppleNovinky.cz mají slevu 50% při použití promo kódu AppleNovinky do 18.3.2019.