Byla testována vývojářská beta verze iOS 12.2 od jejího prvního vydání na konci ledna. Od té doby jsme se dozvěděli, že nová verze obsahuje podporu pro nevydané AirPods s podporou „Hey, Siri“ a také nalezeny důkazy o předplacené službě Apple News.



Funkce EKG je v současné době k dispozici pouze v USA, kde ji schválila agentura FDA. Uvolnění funkce v jiných oblastech závisí na schválení místních zdravotnických úřadů, proto Apple omezuje dostupnost této funkce na zařízení prodávaná v USA.

Změna tohoto procesu ukazuje, že Apple začne přijímat agresivnější opatření, aby se zabránil používání tohoto prvku na jiných územích. V iOS 12.2 byla do dolní části obrazovky přidána nová fráze, která říká, že „Během instalace bude vaše umístění použito k zajištění toho, aby tato funkce byla dostupná ve vaší oblasti.“.

Kromě podpory pro nové AirPods s „Hey, Siri“ a důkazem o nových modelech iPad, včetně nového iPadu mini, komponenty na iOS zodpovědné za propojení s nabíjecí rohoží AirPower zaznamenaly některé změny v různých verzích beta, což naznačuje, že Apple stále na zařízení pracuje. Pokud jde o iOS 12.2, bude pravděpodobně vydáno 25. března.