Říká se, že Apple pracuje na několika nových iPhonech, které představí na podzim. Nově sdílený snímek ukazuje schéma, které je označeno jako „New XR“, ale ve skutečnosti to může být také iPhone 11.



Snímek byl sdílen na Twitteru účtem laobaiTD, který v minulosti sdílel jiná schémata produktů Apple. Ve tweetu doprovázejícím tento snímek můžeme vidět titulek, který jednoduše uvádí „New XR“. Obraz však odpovídá konceptům iPhone 11, které jsme mohli vidět již několik na základě uniklých schémat. Říká se, že iPhone 11 bude obsahovat trojitý fotoaparát. V pravém horním rohu tohoto schéma můžete vidět nezbytné výřezy pro takový fotoaparát. Těchto pět otvorů, které vidíte na tomto snímku, je pravděpodobné pro tři fotoaparáty, mikrofon a blesk.

iPhone XR bude naopak obsahovat fotoapát s trojitým objektivem. Pravděpodobně by to vypadalo podobně jako u iPhone XS, který obsahuje dvě kamery vertikálně. Blesk a mikrofon jsou umístěny mezi oběma čočkami. Schémata poskytují celkem dobrý pohled na to, jak připravovaný iPhone bude vypadat. Tento obrázek například zobrazuje potřebné části včetně výřezu pro SIM kartu, portu Lightning a samozřejmě fotoaparát. Fotoaparát s trojitým objektivem by umožnil lepší celkovou kvalitu fotografie, zdokonalenou rozšířenou realitu a další.