Jaké je to nejlepší ochranné sklo pro displej iPhonu? Otázka kterou si položil snad každý majitel iPhonu. Rád bych Vám dneska přiblížil 3D Tvrzené sklo na iPhone, se kterým mám již několika měsíční zkušenost. Jsem s ním maximálně spokojený a pro mě osobně to nejlepší 3D Tvrzené sklo rozhodně je.



3D Tvrzené sklo na iPhone PREMIUM

Nejprve bych rád podotknul, že jsem sklo testoval na iPhonu X. Jedná se o 3D Tvrzené sklo, které je k dostaní ve dvou barevných variantách, černé a bílé od iPhonu 6 po nejnovější iPhone XR. Ze začátku jsem se obával, aby sklo nezasahovalo do displeje a nesnižovalo tak zobrazovací plochu iPhonu. Mé obavy ovšem byly zbytečné. Černý rámeček ochranného skla dokonale kopíruje rámeček displeje a zbytek skla je dokonale průhledný. Po aplikaci prémiového 3D Tvrzeného skla na iPhone tak skoro ani nepoznáte, že je na displeji nějaký ochranný prvek nalepen.

Velkou výhodou je také podlepené horních senzorů od iPhonu X po iPhone XR. Díky tomu nedochází k usazení prachu pod přední kameru, proximity senzor, ani FaceID. Většina 3D skel na novější iPhony tímto nedostatkem trpěla. U této varianty se prachu rozhodně bát nemusíte. Navíc pokrývá kompletně celý povrch displeje. Nedochází tak k rozbití displeje milimetr od kraje, jako tomu hrozí u klasických skel. U starších iPhonů (od iPhonu 6 po iPhone 8 Plus) ve skle samozřejmě nechybí výřez na domovské tlačítko.

Vraťme se ovšem ke sklu, které jsem používal až doposud já. Přibližně po pěti měsících používání se mi na skle objevili drobnější, vlásečnicové škrábance. S největší pravděpodobností se tam vytvořili od klíčů a externího disku, který nosím v tašce. Občas totiž do tašky hodím i iPhone a moc nepřemýšlím, co v tašce je či není. Co mě ovšem velice potěšilo je oleophobická vrstva, díky které na skle nezůstává příliš mnoho mastnot, nečistot a otisku prstů. Tloušťka skla mi přijde optimální, sklo totiž nenavyšuje skoro vůbec hmotnost iPhonu a zároveň nesnižuje citlivost doteku, takže iPhone můžete i nadále naplno ovládat.

Za další z obrovských “plusů” bych označil kompatibilitu se skoro všemi ochrannými kryty. Především bych vypíchnul ty “originální” přímo od společnosti Apple. 3D Tvrzené sklo je kompatibilní jak s koženým, tak silikonovým krytem. Doporučuji ovšem při aplikaci postupovat velmi opatrně a nalepit sklo přímo do středu iPhonu. Pokud si na aplikaci nebudete věřit, můžete se pro sklo zastavit přímo na kamenné prodejně Tvrzenýsklo.cz a nechat si zde ochranné sklo ZDARMA nalepit. Přesto věřím, že aplikaci zvládnete. K dispozici Vám je manuál v českém jazyce na krabičce od ochranného skla, nebo také video pod tímto odstavcem.

Sleva pro čtenáře magazínu AppleNovinky.cz

Věřím že s tímto sklem nebudu spokojený pouze já, ale Vy! Nyní totiž můžete toto prémiové 3D Tvrzené sklo získat pro jakýkoliv iPhone za skvělou cenu. Stačí uplatnit slevový kód: AN20 v prvním kroku nákupního košíku. Po uplatnění Vám bude odečteno 20% z celé objednávky!