Zdá se, že vydání AirPower je blíže než jsem si mysleli. Dnes ráno obdržel MacRumors fotografii, která ukazuje krabici, ve které jsou nové AirPods. Na této krabici můžeme vidět jasný důkaz.



Zadní strana krabice ukazuje zřetelný obrys AirPower, která se nabíjí pomocí kabelu USB-C nebo Lightning, což naznačuje, že zařízení, lze použít k nabíjení AirPods. Apple vydal novou generaci AirPods a zákazníci, kteří si je objednali ve stejný den, očekávají dodání mezi 26. a 27. březnem. Nové AirPods jsou k dispozici s klasickým pouzdrem za 4 790 Kč nebo s bezdrátovým nabíjecím pouzdrem za 5 790 Kč, také společnost prodává samotné pouzdro za 2 290 Kč.

Minulý týden MacRumors odhalil obrázek AirPower, na které byl iPhone XS a nové AirPods. MacRumors také odhalil důkaz, že Apple získal ochrannou známku AirPower. Mezitím The Wall Street Journal oznámil, že Apple schválil její výrobu již na začátku tohoto roku, a analytik Ming-Chi Kuo řekl, že bude vydána v první polovině roku 2019. AirPower je navržena tak, aby nabíjela více zařízení najednou, včetně iPhone 8 a novějších, Apple Watch Series 3 a novějších a AirPods, když jsou umístěny v novém bezdrátovém nabíjecím pouzdru.