Apple se stále více dostává do našich srdcí. Přesto může být nový iPhone poměrně velkým zásahem do rodinného rozpočtu a to z důvodu, že cena nejdražších modelů v dnešní době přesahuje hodnotu starších ojetých aut. Řešení přináší prodejce Fixmobile.cz, který nabízí zánovní a použité produkty se zárukou.



Fixmobile.cz se mimo prodeje Apple produktů zaměřuje i na jejich servis. To je zároveň jeden z důvodů, proč může tento typ iPhonů, iPadů a Apple Watch nabídnout. O jejich prověření se postarají školení technici a vy tak máte jistotu, že kupujete 100% funkční zařízení, na které zároveň dostáváte i záruku jeden rok. „Veškeré produkty, které putují k zákazníkovi, jsou nejdříve přísně otestovány našich technikem. Vše si samozřejmě může vyzkoušet i zákazník sám a to na naší prodejně v centru Hradce Králové,“ sdělil zástupce obchodu. „Důležitá pro nás je i spokojenost zákazníka, proto se něj snažíme udělat maximum.“ dodal.

O tom, že prodejcům profesionalita nechybí, jsme se přesvědčili osobně přímo z redakce Applenovinky.cz. Naše návštěva prodejny v Hradci Králové byla velkým zážitkem.

Fixmobile.cz již nějakou dobu zánovní a použité iPhony ve svém sortimentu nabízí, nově ovšem přichází i s nabídkou Apple Watch a různých modelů iPadů. „Mimo již použitá zařízení jsme samozřejmě schopni nabídnout i zařízení nová. Využíváme pouze autorizovaného dodavatele, takže veškeré tyto produkty mají českou distribuci.“ vysvětlil zástupce Fixmobile.cz.

Na současnou nabídku Fixmobile.cz se můžete podívat přímo na jejich e-shopu. Možností, jak si nechat iPhone či jiný produkt doručit, je hned několik – od PPL až po osobní vyzvednutí na stovkách výdejních míst Zásilkovny. V případě, že se rozhodnete pro koupi zařízení, neváhejte využít slevový kód „Apple“. Ten vám zajistí slevu 100 Kč na tvrzené sklo nebo kryt vašeho výběru. Veškerá zařízení Vám Fixmobile.cz doručí zdarma.

.