Společnost AT&T dnes oznámila, že její služba DirecTV Now byla aktualizována s podporou aplikace Apple, TV. Díky tomu mohou uživatelé shlédnout epizodu na jednom přístroji a pokračovat na druhém.



Také získáte doporučení na seriály přímo pro vás, které budou k dispozici pomocí funkce Watch Now na Apple TV. Existuje tolik obsahu na vyžádání a živých sportovních kanálů, které jsou součástí DirecTV Now, takže aplikace TV je skvělým místem, které vám pomůže najít něco nového nebo shlédnout vaši oblíbenou show, když se objeví nové epizody nebo sledovat sportovní zápas. Vyhledat epizody nyní můžete také pomocí Siri, což je užitečné pro vyhledání konkrétního obsahu. Siri je kompatibilní s celým obsahem na vyžádání.

Díky Siri můžete přistupovat ke konkrétním kanálům pomocí příkazu: „Hey Siri, tune in to [váš oblíbený kánal]“. K dispozici je také jednotné přihlášení, které umožňuje uživatelům DirecTV vyplnit přihlašovací údaje do jakékoliv podporované aplikace třetí strany. Uživatelům Apple TV s předplatným služby DirecTV Now se po prvním přehrání DVR show zobrazí výzva k integraci jejich dat do aplikaci TV.

Zdroj: macrumors.com