Dlouho očekávaná nabíjecí podložka AirPower by mohla být již brzy vydána na základě kodů, které byly objeveny vnejnovější beta verzi iOS 12.2, která vyšla včera ráno.



Došlo k významným změnám, které se týkají kódu pro bezdrátové nabíjení, včetně kódu odpovědného za identifikaci, když se dvě zařízení nabíjejí na stejné podložce, což by mohlo znamenat, že společnost Apple plánuje vydat AirPower již brzy. Nabíjecí podložka AirPower bude schopna nabíjet iPhone, Apple Watch a AirPods (s novým bezdrátovým nabíjecím pouzdrem) najednou. AirPower byla poprvé oznámena v roce 2017 vedle iPhone X, ale objevily se výrobní potíže, které vedly k obrovskému zpoždění.

V beta verzi iOS 12.2 existují změny 3D animací, které se zobrazují, abyste viděli úroveň nabití každého z zařízení. Společnost Apple mlčí o AirPower od té doby, kdy ji představila, ale stále se objevují náznaky, že na ní stále pracuje. Apple v pondělí představil nový iPad Air a iPad mini 5 a dnes představil nové iMacy, což naznačuje, že jeho cílem je představení všech nových produktů do Apple Keynote. Existuje šance, že tento týden se konečně dočkáme AirPower a AirPods a pokud ne jsme už určitě blízko k jejich představení.