Wall Street Journal dnes uvádí, že Apple již dávno zahájil výrobu dlouho očekávané bezdrátové nabíjecí podložky AirPower a že veškeré problémy spojené s tímto příslušenstvím již byly vyřešeny. To potvrzujr předchozí zprávy od dodavatelského řetězce.



Ze zprávy: „Společnost na začátku tohoto roku schválila výrobu bezdrátové nabíjecí podložky nazvané AirPower. Produkt byl oznámen na konci roku 2017.“ AirPower, která by uživatelům umožnila nabíjet nové AirPods a iPhone současně, byla zpožděna kvůli problémům při výrobě. Apple obvykle oznamuje nové produkty během několika měsíců od zahájení výroby. Analytik Ming-Chi Kuo minulý měsíc uvedl, že ​​AirPower bude vydána v první polovině roku 2019 spolu s novými AirPods, které byly dnes oznámeny, ale konkrétní datum vydání je nejasné.

Apple představil nové iPady v pondělí, nové iMacy v úterý a nové AirPods dnes, takže je možné, že nabíjecí podložka AirPower by mohla být představena ve čtvrtek nebo v pátek, ale žádné spolehlivé zprávy nenaznačily, že tomu tak bude. Apple zpočátku řekl, že AirPower bude vydána v roce 2018, ale nedošlo k tomu a společnost neuvedla žádné další informace.