Wall Street Journal sdělil, co očekává, že Apple představí zítra na Keynote. Očekává, že představí svoji novou televizní službu, službu pro předplatné časopisů a novin v aplikaci News a případně i herní službu.



Jak jsme již dříve slyšeli, zpráva tvrdí, že společnost Apple plánuje na akci představit první záběry z některých nových televizních pořadů. Hollywoodské hvězdy jako herečka Reese Witherspoon a režisér J.J. Abrams byli na tuto akci pozváni. Zpráva dále tvrdí, že Apple plánuje účtovat poplatek i za svůj původní obsah, a to i přes některé zdroje, které uváděly, že tento obsah bude k dispozici zdarma. Vylepšená aplikace TV nabídne přístup k obsahu od Starz, Showtime a HBO.

Není zatím jasné, zda každý obsah bude stát 9,99 dolarů, nebo zda je tato cena jednotná. Apple prý chce svoji novou aplikaci TV zpřístupnit do více platforem, včetně televizorů Roku. Očekává se také, že Apple představí vylepšenou aplikaci News s placenou službou, díky které získáte přístup k více než 200 časopisům, včetně Bon Appétit, People a Glamour, stejně jako k novinám, například The Wall Street Journal. Zpráva tvrdí, že Apple plánuje za službu účtovat 9,99 dolarů za měsíc.