Den matek se blíží a spousta lidí tak rok co rok hledá po internetu nápad, čím vlastně své nejbližší obdarovat. Proč ale nevyužít možnosti, kterou Apple nabízí a nepotěšit svou maminku nečím z dílny kalifornské společnosti?



AirPods s bezdrátovým nabíjecím pouzdrem

Nové AirPody s bezdrátovým nabíjecím pouzdrem představují úplně nové pojetí bezdrátových sluchátek. Jen je vyndáš z pouzdra a hned je můžeš používat s iPhonem, Apple Watch, iPadem nebo Macem.

Kožený kryt na iPhone XS – pivoňkově růžový

Tyhle kryty Apple přesně obepínají křivky iPhonu, aniž by mu přidávaly na objemu. Jsou vyrobené ze speciálně činěné francouzské kůže, která je jemná na dotyk a postupem času se na ní vytváří přirozená patina. Tlačítka z obráběného hliníku jsou provedená ve stejné barvě jako kožený kryt. Vnitřní výstelka z mikrovlákna pomáhá iPhone chránit. A můžeš ho na telefonu nechat i při bezdrátovém nabíjení.

Temně oranžový řemínek s moderní přezkou

Vláčnou granadskou useň pro tento elegantní řemínek vyrábí malá francouzská koželužna založená v roce 1803. Jedná se o prvotřídní hladkou kůži, jejíž rafinovaná textura se uchovává precizním válcováním. To, co vypadá jako masivní přezka, je ve skutečnosti dvoudílné magnetické zapínání, které se příjemně snadno zavírá. Přidaná vnitřní vrstva z tkaniny Vectran přispívá k tuhosti a odolnosti proti vytahání. Je to ten samý materiál, ze kterého NASA vyrobila přistávací airbagy pro vesmírné lodě přepravující sondy na Mars.

Spire Health Tag – tracker spánku, stresu a aktivity

Trackery Spire Health Tag ti v kombinaci s doplňkovou aplikací na iPhonu pomůžou sledovat a zlepšovat tvé zdraví. Trackery Spire Health Tag můžeš připevnit na oblečení, které nosíš nejčastěji (spodní prádlo, podprsenky, pyžamo a další) a pak se o ně už nemusíš starat. Jsou dokonale pohodlné, nepotřebují nabíjet, jsou voděodolné a dají se bezpečně dát do pračky i sušičky. Integrované senzory v kvalitě lékařských zařízení sledují spánek, stres, tep a vzorce dýchání. Aplikace na základě zachycených údajů dokáže graficky vykreslit tvůj pokrok, nabízet vhodná cvičení a personalizovaná doporučení zaměřená na lepší spánek, omezení stresu a aktivnější život.

Zdroj: apple.cz