Pro fanoušky strategických her máme dobrou zprávu. Steam si po omezenou dobu připravil výraznou slevu na různé tituly populární hry SID MEIER’S CIVILIZATION.



Využít můžete Gold edice, díky které získáte přístup k mnoha z balíčků. Ta je rovněž nyní se slevou 74%. Cenovka se tak zastavila na necelých 33 eurech. Kupovat a stahovat hru můžete přímo na Steamu.

Co o hře říká Steam:
„Civilization, kterou původně vytvořil legendární herní designér Sid Meier, je tahová strategie, ve které se pokoušíte vybudovat říši, která ustojí zkoušku času. Prozkoumejte novou krajinu, zkoumejte technologie, porážejte nepřátele a utkejte se tváří v tvář s těmi nejslavnějšími vůdci v dějinách, zatímco se snažíte vytvořit tu nejlepší civilizaci, jakou svět kdy poznal.

Civilization VI nabízí nové způsoby interakce se světem: města se nyní fyzicky rozšiřují na mapě, aktivní výzkum na poli technologie a kultury odemyká nový potenciál a soutěžící vůdci budou sledovat své vlastní cíle podle svých historických rysů, zatímco vy budete závodit o to, kdo jako první dosáhne jednoho z pěti způsobů vítězství v této hře.

Sid Meier’s Civilization VI: Gold Edition je dokonalým vstupním bodem pro každého PC hráče, který ještě nezažil návykovou hratelnost, díky které se z Civilization stala jedna z nejlepších herních sérií všech dob. Gold Edition obsahuje hru Sid Meier’s Civilization VI, šest balíčků DLC a rozšíření Rise and Fall.“