Tak jako již tradičně, tak i po WWDC 2019 si mohli vývojáři odnést suvenýry z Apple Store v Santa Jones. Pro rok 2019 společnost Apple významně vylepšila organizaci a inventář prodejny novým procesem pokladny a větším výběrem produktů než kdykoli předtím.



V minulosti byl obchod WWDC Company Store omezen na exkluzivní oděvy a suvenýry. Poprvé si však mohli vývojáři vyzvednout Apple příslušenství jako nabíječky, aniž by opustili kongresové centrum.

Někteří účastníci WWDC si odnesli dokonce AirPods. Nejbližší Apple Store od místa konání WWDC je asi pět minut daleko, proto každý ocenil pohodlí.

Letošní trička a klobouky mají design odpovídající neonovým bannerům společnosti Apple a webovým stránkám pro WWDC. K dispozici bylo osm různých košilí s fantastickými animoji. Čtyři byli k dispozici také jako mikiny. Další design ve čtyřech různých barvách obsahuje text „Dub Dub“ v písmu neonového písma. Košile s krátkými rukávy stály 35 dolarů a mikiny 60 dolarů. Pro děti byly k dispozici menší košile a trička.