Apple stejně jako každý rok spustil svou akci Back to School. Ta umožňuje studentůn vybavit se na další rok studia produkty Applu za zvýhodněnou cenu. Letos i opět připravil i dárek v podobě sluchátek ke každému Macu a iPadu v hodnotě až 6995 Kč.



Nejlevnější MacBooku mohou studenti dosáhnout zakoupením MacBooku Air za cenu 31.011 Kč včetně DPH. Zakoupit však můžou i profesioální iMac Pro za cenu 131.591 Kč. Oproti plné ceně tak ušetříte až 8.399 Kč a jako dárek dostanete sluchátka Beats.

  • MacBook Air od 31.011 Kč včetně DPH
  • 13palcový MacBook Pro od 36.651 Kč včetně DPH
  • 15palcový MacBook Pro od 64.391 Kč včetně DPH
  • iMac od 31.950 Kč včetně DPH
  • iMac Pro od 131.591 Kč včetně DPH
  • iPad Pro od 22.070 Kč včetně DPH
  • iPad Air 13.910 Kč včetně DPH

Na jaká sluchátka se můžete těšit?

Apple vám při objednávce dá na výběr ze tří sluchátek – Beats Studio3 Wireless, Beats Solo3 Wireless nebo BeatsX. V případě sluchátek Beats Studio3 Wireless bude potřeba v některých případech doplatit rozdíl mezi cenou a slevou.

Sluchátka Beats Solo3 Wireless

Ať to křičí. Rozjeď to s výrazným zvukem a nepřehlédnutelnými barvami Beats Club Collection. Sluchátka Beats Solo3 Wireless až se 40hodinovou výdrží baterie a oceňovaným zvukem Beats se ti postarají o přísun inspirace. Vyber si barvu, co ti sedne, zapni přehrávání a ukaž světu, co je v tobě.

Sluchátka Beats Studio3 Wireless přes uši

Poslouchej s hlavou v oblacích. Beats Studio3 Wireless – Skyline Collection zahrnuje čtyři luxusní barvy, se kterými si užiješ rozlet na všech svých cestách. Vyber si mezi půlnočně černou, křišťálově modrou, pouštním pískem a stínově šedou. Objevuj svět stylově a užívej si prémiový zvuk díky technologii adaptivního potlačování hluku (Pure ANC), která blokuje rušivé zvuky z okolí a přitom zachovává veškerou průzračnost, dynamiku a emotivní náboj muziky. Díky baterii s výdrží až 22 hodin můžeš nepřetržitě poslouchat klidně i v letadle na druhý konec světa.

Sluchátka BeatsX

Bezdrátová sluchátka BeatsX ti dokonale sednou. Jejich věrný, čistý zvuk tě vydrží na baterii provázet celých 8 hodin. Pětiminutovým dobitím v režimu Fast Fuel získáš 2 hodiny poslechu. Poddajný kabel Flex-Form se dá pohodlně nosit klidně celý den a snadno se smotá do kapsy. A různými koncovkami si sluchátka přizpůsobíš, aby ti seděla jako ulitá.

 

Zdroj: apple.cz