Apple v systému iOS 13 a ipadOS sloučil aplikace Find My Friends a Find my iPhone do jedné aplikace, která se právě nazývá Find My, protože slouží k nalezení toho, co potřebujete najít.



Find My funguje podobně jako aplikace Fynd My iPhone a Find My Friends, které byly dříve k dispozici, ale má šikovnou novou funkci, která vám umožní najít ztracená zařízení, i když nemáte připojení WiFi nebo LTE.

Všimněte si, že tento průvodce je navržen tak, aby procházel všemi funkcemi Find My na iPhone a iPad, ale vztahuje se také na Mac, který má také novou aplikaci Find My v MacOS Catalina. Aplikace Find My je rozdělena do tří částí, přístupných klepnutím na karty v dolní části. Vlevo můžete najít lidi, uprostřed můžete najít vlastní zařízení a na pravé straně je karta „Me“ zavedena během procesu testování beta.

Stejně jako u předchozí aplikace Find My iPhone, všechny vaše produkty Apple jsou zde uvedeny. Zařízení, ve kterých jste přihlášeni do iCloud a mají povolenou funkci Find My, budou umístitelná prostřednictvím aplikace Find My App.