Aplikace Fotografie je jednou z nejdůležitějších aplikací na iPhone a iPadu, která obsahuje všechny obrázky, které jste pořídili, a nabízí nástroje pro úpravy, které tyto snímky ještě vylepšují.



Během posledních několika let společnost Apple neustále vylepšuje aplikaci Fotografie pomocí strojového učení a dalších technologií, aby prezentovala vaše fotografie novými a jedinečnými způsoby, takže můžete udělat více, než jen prohlížet fotografie – můžete si prožít své vzpomínky. iOS 13 není výjimkou a má řadu vylepšení, díky kterým je aplikace Fotografie užitečnější než kdy jindy.

Hlavní karta v aplikaci Fotografie byla přepracována iOS 13 s novým designem, který má dát vaše nejlepší fotografie opředu a doprostřed. Kromě možnosti iOS 12 stylů pro zobrazení všech fotografií existují nové možnosti zobrazení podle dne, měsíce a roku.

Každá z možností prohlížení na základě času omezuje nepořádek, jako jsou snímky obrazovky, fotografie příjmů a duplikované obrázky, které zobrazují všechny vaše nejlepší vzpomínky bez křížení. Fotografie jsou zobrazeny v dlaždicovém zobrazení, přičemž nejlepší snímky jsou zobrazeny jako velké čtverce obklopené menšími souvisejícími fotografiemi.