Před každým novým vydáním iPhone jsme zaplaveni zvěsti, únikem částí, maketami a figuríny, z nichž všechny nám dávají dobrou představu o tom, co očekávat.



Rok 2019 není výjimkou. Viděli jsme všechny výše uvedené skutečnosti a nyní se objevily tři figurální modely připravovaných telefonů iPhone, které nabízejí pohled na návrhy a změny funkcí, které pravděpodobně uvidíme později v tomto roce.

Očekává se, že řada iPhone 2019 bude mít stejně jako řada iPhone 2018 tři telefony: OLED zařízení s úhlopříčkou 5,8 palce, OLED zařízení s úhlopříčkou 6,5 palce a cenově dostupnější zařízení s úhlopříčkou 6,1 palce, které bude následovníkem zařízení iPhone XS, iPhone XS Max a iPhone XR.

Ve srovnání s iPhony 2018 dojde k několika fyzickým změnám designu. Ve skutečnosti tyto nové iPhony vypadají stejně jako iPhony 2018 ve velikosti, tvaru a designu, s výjimkou zadní kamery.

Jedinou zásadní fyzickou změnou nového iPhonu bude přepracovaný nárazník kamery, který je větší a čtvercový, jak jsme slyšeli z více pověstí. Očekává se, že společnost Apple použije nastavení fotoaparátu s trojnásobným objektivem pro telefony iPhone s úhlopříčkou 5,8 a 6,5 ​​palce v roce 2019.