Aplikace navržené pro Mac obvykle nedostávají tolik pozornosti jako aplikace vytvořené pro iPhony a iPady, a právě proto si v dnešním článku ukážeme užitečné a zajímavé aplikace pro Mac, které stojí za vyzkoušení.



5 nejlepších aplikací pro váš Mac, které stojí za to vyzkoušet

MacUpdater (9,99 dolarů) – MacUpdater je jednoduchá malá aplikace, která sleduje aktualizace pro všechny aplikace nainstalované ve vašem Macu, takže můžete na první pohled vidět, které aplikace jsou zastaralé a je třeba je aktualizovat. Je to velmi užitečné pro aplikace, které byly nainstalovány mimo App Store. Pomocí aplikace MacUpdater můžete své aplikace prohledávat zdarma, ale abyste je mohli aktualizovat musíte koupit placenou verzi za 9,99 dolarů.

Moom (9,99 dolarů) – Moom je aplikace, která vám umožní rychle a snadno přesunout a změnit velikost oken v Macu. Má přednastavené velikosti a umístění a také umožňuje kreslit mřížky a vytvářet vlastní velikosti. K dispozici jsou také vlastní ovládací prvky pro přesun, přiblížení, přesunutí oken na sekundární displej, změnu velikosti a další, rozvržení oken lze uložit.

Background Music (zdarma) – Background Music je zvukový nástroj, který je navržen tak, aby automaticky pozastavil hudební přehrávač, když se na počítači Mac začne přehrávat jiný zvuk. Nabízí také ovládací prvky hlasitosti pro jednotlivé aplikace, takže můžete mít některé aplikace tišší než ostatní, také umožňuje nahrávat zvuk systému.

GoldenChaos BTT (zdarma) – GoldenChaos BTT vám umožňuje přepracovat způsob fungování Touch Baru. Umožňuje přistupovat k nabídkám pomocí přepínače aplikací, ovládacího pruhu, ovládacích prvků pro otevírání oken a dalších a přizpůsobovat velikost dynamických nabídek. Podporuje widgety a další. GoldenChaos BTT je zdarma, ale vyžaduje nástroj pro přizpůsobení Touch Baru, který stojí 7,50 dolarů.

EasyFinder (zdarma) – EasyFinder je aplikace, která nabízí rychlý přístup k důležitým a často používaným souborům a složkám, takže se můžete dostat k tomu, co potřebujete pouhým kliknutím. Můžete přidat soubory a složky v různých kategoriích, jako je Osobní, Práce a Ostatní, a k tomuto obsahu se dostanete přímo z Touch Baru.