Apple Card začíná přicházet prvním zákazníkům, kteří sdílejí fotografie toho, jak tato karta opravdu vypadá. Nilay Patel z The Verge sdílel fotografie své karty Apple Card, na kterých je vidět, že je silnější než jeho ostatní kovové a plastové kreditní karty.



Dříve bylo uvedeno, že Apple Card váží kolem 14,75 gramů. Další uživatel, Aaron Andino, sdílel na YouTube video, které poskytuje bližší pohled na to jak vypadá karta i její obal v kterém je dodávána. Karta a obal vypadají stejně, jako jsme mohli vidět na fotografiích, které unikly.

https://twitter.com/reckless/status/1159811457883807744

https://twitter.com/panzer/status/1159232526835077121

Fyzická karta Apple Card, vyrobená z titanu, má čistý design s logem Apple, čipem a jménem. Na kartě není číslo karty, datum vypršení platnosti, ani žádné další údaje. Místo toho jsou uloženy v aplikaci Wallet pro větší zabezpečení v případě ztráty nebo odcizení karty. Zadní strana Apple Card má také minimalistický design s vyraženými logy Goldman Sachs a Mastercard. Na konci měsíce si budou moci všichni obyvatelé USA ve věku 18 a více let požádat o kartu.