Společnost Apple dnes vydala iOS 12.4.1, tvOS 12.4.1, watchOS 5.3.1 a macOS Mojave 10.14.6 pro veřejnost. My se v dnešním článku podíváme na to, co je nové a jak můžete tyto aktualizace nainstalovat.



iOS 12.4.1 je drobná aktualizace, která pravděpodobně zahrnuje opravu chyby zabezpečení, která umožnila vytvořit jailbreak pro aktualizaci iOS 12.4. Poté, co hackeři zjistili, že zranitelnost byla opět k dispozici, netrvalo dlouho a byl vytvořen jailbreak. Díky chybě zabezpečení byla také zařízení zranitelná na hackerský útok, proto Apple vydal velmi rychle opravu. Podle poznámek k vydání Apple, obsahuje aktualizace důležitou aktualizaci zabezpečení a stability a je doporučena všem uživatelům.

tvOS 12.4.1, watchOS 5.3.1 a macOS Mojave 10.14.6 jsou také drobné aktualizace, které se zaměřují na opravy chyb a vylepšení stability systému. Konkrétně macOS Mojave 10.14.6 řeší problém, který může způsobit vypnutí některých MacBooků během režimu spánku. Opravuje problém, který může snížit výkon při práci s velmi velkými soubory.
A déle řeší problém, který může bránit aktualizaci stránek, poznámek v iMovie a GarageBand.

iOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

macOS Mojave:

  • Předvolby systému > Aktualizace softwaru

tvOS:

  • Nastavení > Systém > Aktualizace softwaru
Zdroj: macrumors.com