Začátkem července představila společnost CASETiFY druhou řadu pouzder pro iPhone s tématem Pokémon. Nyní je společnost zpět s novou kolekcí pro různé zařízení Apple, například pouzdra pro iPad, příslušenství pro Mac a mnohem více.



Vyzdobte své zařízení Apple pomocí nové kolekce Pokémon od CASETiFY. Pokémon je teď stejně oblíbený jako dříve. Pro svou třetí a závěrečnou spolupráci se společností The Pokémon Company se CASETiFY snaží, aby nové příslušenství bylo stejně oblíbené. Všech 151 původních Pokémonů můžete mít na pouzdru pro iPhone a nejen to. Tentokrát nabízí CASETiFY více než jen příslušenství pro iPhone, které si fanoušci Pokémonu určitě zamilují.

CASETiFY vydá příslušenství koncem tohoto týdne – 8. srpna. Budete mít možnost přivézt si domů všechny příslušenství za cenu od 25 dolarů. Právě teď se můžete zaregistrovat do čekací listiny, která vám poskytne prioritní přístup ke všemu, co bude vydáno. Naposledy bylo téměř vše vyprodáno do 24 hodin, to znamená, že ti, kteří chtějí získat nějaké příslušenství s tématem Pokémon budou muset jednat rychle.