Apple oznámil datum, kdy představí nové zařízení, mělo by to být 10. září. Co ale můžeme očekávat? Přesně na to se v dnešním článku podíváme. Hlavním aspektem budou iPhony, na které se určitě všichni již těšíme.



Očekává se, že společnost Apple bude i nadále nabízet tři iPhony, dva s OLED displejem o velikostech 5,8 a 6,5palců a jeden s LCD displejem, který bude mít velikost 6,1palců, ale u všech tří se objeví značné vylepšení fotoaparátu. iPhony s OLED displejem budou mít fotoaparát s trojitým objektivem, přičemž by měl zahrnovat teleobjektiv, širokoúhlý objektiv a nový superširokoúhlý objektiv. Také by měly být odolnější proti vodě a měly by obsahovat vylepšené Face ID. Zařízení nebudou obsahovat 3D Touch, místo toho budou obsahovat haptickou zpětnou vazbu, která byla poprvé představena v iPhone XR. Možnost nabíjení druhého zařízení, větší baterie, nový procesor AMX a čip A13 jsou některé z dalších funkcí, které očekáváme.

Apple na této události také velmi často představuje nové Apple Watch, zda tomu tak bude i letos, není jasné, nicméně se objevily určité spekulace, že by mohl Apple představit nové keramické a titanové modely. Dále se očekává nový iPad Pro, 10,2palcový iPad a nový 16palcový MacBook Pro, ale není jasné, zda je Apple představí na své zářijové akci nebo o pár dnů později, jako tomu občas bývá.

Pro veřejnost bude také konečně vydán iOS 13 společně s macOS Catalina, watchOS 6, iPadOS a tvOS 13. Na podzim letošního roku budou spuštěny dvě nové služby, Apple Arcade a Apple TV+, takže můžeme slyšet další podrobnosti, včetně informací o cenách a data přesného vydání těchto služeb.