Společnost Apple dnes vydala sedmou beta verzi systému iOS 13 pro vývojáře, která přináší nové opravy chyb a zdokonaluje funkce iOS 13 a iPadOS představené v předchozích beta verzích.



Nyní, když je vydána již sedmá beta verze iOS 13, není k dispozici tolik změn, stále ale  existuje několik nových věcí, které stojí za zmínku.

Složky – Pozadí složek jsou opět šedé, se změnami provedenými v předchozí beta verzi.
Tmavý režim – Vylepšení názvu při aktivaci režimu.

Smazání příloh v aplikaci zprávy – Ze zpráv můžete opět vymazat fotografie a další přílohy. V konverzaci klepněte na „i“ a dlouhým stisknutím na fotografii, odkazu nebo dokumentu vyvolejte nabídku a zvolte Smazat.

Blokovaní odesílatelé v aplikaci Mail – Existují nové možnosti, co dělat se zprávami od blokovaných odesílatelů. Můžete je přesunout do koše nebo označit jako blokované a nechat je ve složce Doručená pošta (výchozí možnost).

Umlčet neznámé volající – Při aktivaci této funkce je v aplikaci Telefon nový text, který vám oznámí, že příchozí hovory budou i nadále zvonit od lidí, které máte uložené v aplikaci Kontakty.

Zobrazení všech fotografií – Při prohlížení „Všechny fotografie“ se zobrazuje na kartě více fotografií.

Najít – Na kartě Já je k dispozici nová možnost Pomoc přátelům, díky které můžete pomoci příteli najít ztracené zařízení.
Nerušit – Nastavení této funkce se nyní správně synchronizuje mezi iPhonem a Apple Watch.