GRIS, nádherná, fascinující plošinovka a pokračování indie hry This Is The Police 2 budou k dispozici na iOS již brzy. První by měla být spuštěna ještě tento měsíc, zatímco druhá by měla být k dispozici v polovině září.



Obě hry budou placené a jsou již nyní k dispozici pro předobjednávku prostřednictvím App Store. This Is The Police 2 bude k dispozici také pro Android, ale GRIS bude prozatím k dispozici pouze uživatelům iOS. GRIS je úžasná 2D plošinovka, ve které hráči budou v roli nadějné mladé dívky ztracené ve svém vlastním světě, která se ve svém životě snaží vypořádat s bolestivou zkušeností. Obsahuje také lehké hádanky a volitelné dovednostní výzvy. Hra je velmi jednoduchá na text, protože španělský vývojář Nomada Studio chtěl nabídnout hráčům pohlcující vizuální zážitek. Hra bude vydána 22. srpna, ale můžete ji již předobjednat z App Store za pouhých 129 Kč.

This Is The Police 2 je úplně jiný typ hry, ale stejně výjimečný. Přestože je obtížné přizpůsobit pokračování kriticky uznávané hry This Is The Police hernímu žánru, řekněme, že se jedná o směs dobrodružství, strategie a taktického boje. V This Is The Police 2 se staráte o oddělení a jste v roli šerifa, řídíte policisty, vyšetřujte, vyslýcháte a zatýkáte, když to bude potřeba. Protože se jedná o hru založenou na příběhu, budete se v určitých chvílích muset správně rozhodovat, abyste postoupili dále. Hra je nyní k dispozici pro předobjednávku v App Store za 179 Kč, ale uživatelé Androidu mohou požádat o předběžný přístup v Google Play.