Pokud jste někdy přemýšleli, jak funguje systém Logic Plug-in Link, jste na správném místě. Podíváme se na zásuvný modul Logic Pro X 101. Tato snadno přehlížená funkce – navržená tak, aby vyhovovala přizpůsobeným pracovním postupům a pomohla zorganizovat koláž zásuvných oken, která v současné době pohřbí vaše hudební mistrovské dílo – vás celou dobu zírala přímo do tváře.



Ve výchozím stavu se Logic Pro X otevře podle potřeby tolik oken plug-inu (konkrétně FX příloh, uživatelských rozhraní, MIDI FX a dalších), dokud je nezačnete zavírat. To občas může vést k záměně s novými uživateli a může to skončit jako nepříjemný nepořádek pro ostatní. I když tato správa není ruční, není příliš těžkopádná, podceňovaný systém Plug-in Link v Logic Pro X může trochu usnadnit řešení věcí a zároveň umožňuje určitou úroveň personalizace pracovního postupu.

Tlačítko Logic Plug-in Link najdete v pravém horním rohu záhlaví uživatelského rozhraní plug-in. Má tři stavy provozu: Vypnuto, Single nebo Multi. Jedním kliknutím na tlačítko z libovolné hlavičky plug-in zapnete nebo vypnete propojení. A kliknete na něj pravým tlačítkem nebo s klávesou Control, abyste přepnuli jeho funkce mezi režimem Single a Multi.