Mark Gurman a Debby Wu sdíleli očekávání ohledně nových zařízení Apple nejen těch z letošního roku. Sdíleli podrobnosti o připravovaném iPhonu, iPadu, Apple Watch, Macu, HomePodu nebo také AirPods.



Zpráva tvrdí, že fotoaparát s trojitým objektivem na modelech vyšší třídy umožní větší zorné pole pro zachycení ultraširokoúhlých fotografií a videí, kromě vylepšení fotografií při slabém osvětlení. Očekávají se také nové editační nástroje. Letošní iPhony budou vypadat téměř stejně jako současné modely zepředu, ale v některých barvách budou mít na zadní straně matný povrch. Zajímavé je, že zpráva dodává, že nové iPhony by měly být odolnější v důsledku nespecifikované nové technologie proti rozbití. Zpráva tvrdí, že nový senzor umožní uživatelům snadněji odemknout iPhony, a to i v případě, že například zařízení leží na stole.

Mezi další funkce patří výrazně vylepšená odolnost proti vodě a rychlejší čipy A13. Pokud jde o iPad, zpráva tvrdí, že jak 11palcový, tak 12,9palcový iPad Pro obdrží v letošním roce vylepšený fotoaparát a rychlejší čip. Zpráva také uvádí vydání nového 10,2palcového iPadu. Pokud jde o Apple Watch, nové modely nabídnou keramickou a titanovou úpravu, což je zpráva, kterou už jsme také slyšeli. Dále uvádí, že Apple vydá nový 16palcový MacBook Pro s tenkými rámečky koncem tohoto roku, stejně jako nové AirPods s odolností proti vodě a potlačení hluku a levnější HomePod v roce 2020.