Začátkem tohoto léta Mophie představil novou řadu pouzder Juice Pack Air pro iPhone XS a iPhone XS Max, které přidají výdrž baterie vašeho zařízení a zároveň jej chrání před poškozením.



Pouzdra nabízejí mnoho stejných funkcí jako Smart Battery Case od Apple, ale existuje několik klíčových rozdílů, pokud jde o jejich design a užitečnost. Pokud jde o výdrž baterie, pouzdro Smart Battery Case a Juice Pack Air nabízejí podobný výkon. Juice Pack Air má baterii 1 720 mAh, zatímco pouzdro Smart Battery Case má dvě 1 369 mAh baterie. Přesto pouzdro Apple Smart Case porazilo Mophie. Po celodenním používání měl iPhone přibližně 70-80 procent baterie, ve srovnání s 30-50 procent baterie s Juice Pack Air.

Na druhé straně s Juice Pack Air nemusíte řešit opakované problémy s připojením, které jsou dobře známy u Smart Battery Case. Tento problém způsobuje, že se příslušenství odpojuje a znovu připojuje k iPhonu náhodně, když ho máte v kapse nebo tašce. Stejně tak může se může přestat nabíjet přes noc, když je na bezdrátové podložce.

Ačkoli Juice Pack Air pro iPhone XS není oficiálně určen pro iPhone X, funguje podle očekávání, takže se nemusíte obávat problémů s kompatibilitou. Největším rozdílem je, že Smart Battery Case od společnosti Apple zobrazuje životnost baterie samotného pouzdra při každém nabíjení a na widgetu na iPhonu, díky čemuž se rychle dozvíte, kolik energie vám zbývá. Je to malý bonus, který u Juice Pack Air velmi chybí.

Oproti tomu má Juice Pack Air čtyři LED diody na spodní části pouzdra. Můžete stisknout tlačítko vlevo a LED diody se aktivují, aby zobrazovaly, kolik baterie zbývá v pouzdru, a podržením zapnete nabíjení. Zapnutí obou pouzder je také velmi odlišné. U Apple Smart Case se pouzdro jednoduše aktivuje, až na iPhonu dochází baterie. U Mophie jej musíte ručně aktivovat dlouhým stisknutím tlačítka, jak jsme zmiňovali výše.

Pouzdro Juice Pack Air pro iPhone XS a iPhone XS Max můžete zakoupit za 99,95 dolarů na webové stránce Mophie.com.