V systému iOS 13 Apple přepracoval rozhraní své aplikace Připomínky a přidal některé nové funkce, díky kterým je aplikace mnohem lepší. Stejně jako v předchozí verzi můžete v nové aplikaci vytvořit tolik seznamů, kolik potřebujete.



Přepracované rozhraní zobrazuje vaše seznamy ve čtyřech kartách – Dnes, Naplánováno, Vše a Označeno – se samostatnými níže uvedenými seznamy.

Jak vytvořit nový seznam v aplikaci Připomínky

  • Chcete-li vytvořit nový seznam, klepněte na Přidat seznam v pravém dolním rohu obrazovky.

  • Budete vyzváni, abyste seznam pojmenovali a vybrali pro něj barvu, abyste jej mohli odlišit od ostatních seznamů, které máte. V pravém horním rohu klepněte na Hotovo a váš seznam je vytvořen.

  • Váš nový seznam se automaticky objeví na domovské obrazovce aplikace v části Moje seznamy. Když je nový seznam otevřený, můžete klepnutím na ikonu plus v levém dolním rohu obrazovky přidat první připomenutí. Všimněte si také tlačítka v pravém horním rohu.

  • Toto tlačítko poskytuje rychlý přístup k možnostem změny názvu a vzhledu seznamu, přidání lidí, odstraněním seznamu a zobrazením dokončených připomenutí. Klepnutím na připomenutí, které jste vytvořili, jej upravíte.