Začátkem léta představila společnost Philips nová inteligentní světla s Bluetooth, která nevyžadují základní stanici pro jejich ovládání. Nyní je společnost připravena dále rozšiřovat své portfolio inteligentních svítídel pomocí řady Philips Hue Fugato a Centura.



Společnost Smart Lights získala podrobné obrázky nového připravovaného příslušenství. Podle obrázků budou světla Fugato k dispozici v po jednom, dvou, třech a čtyřech světlech na jednom svítidle. Podle zprávy mají světla Philips Hue Fugato 16 milionů barev a podporu připojení Bluetooth. Podpora Bluetooth  znamená, že pro ovládání pomocí smartphonu nepotřebujete samostatnou základní stanici. Objevily také snímky připravovaných zapuštěných světel Philips Hue Centura. Podle Smart Lights budou světla Centura k dispozici ve čtyřech různých verzích, lišících se barvou a tvarem okrajů.

Podrobnosti o dostupnosti a cenách zůstávají nejasné, ale očekává se, že společnost Philips během nadcházejících týdnů nabídne více informací o své sestavě osvětlení.

Zdroj: 9to5mac.com