Anonymní uživatel, který prohlašuje, že je továrním dělníkem Foxconn v Číně, sdílel údajné podrobnosti o připravovaných iPhonech na čínské stránce Zhihu. Přestože se o mnoha podrobnostech v seznamu již mluvilo, tato informace je neověřená a je třeba brát ji s rezervou.



Údajný dělník tvrdí, že alespoň jeden z nových iPhonů bude k dispozici ve zcela nové tmavě zelené barvě. Tato informace souhlasí se zprávou z japonského blogu Mac Otakara, který tvrdil, že příští iPhone XR bude k dispozici v nové zelené a levandulové barvě. Zadní sklo má podle všeho matný vzhled, i tuto zprávu jsme mohli slyšet od analytika Ming Chi-Kuo. Zajímavé je, že tento dělník tvrdí, že značka „iPhone“ bude odstraněna ze zadní části zařízení.

To je zpráva, kterou jsme ještě neslyšeli, ale je jistě možné, že Apple věří, že iPhone je nyní dostatečně rozlišitelný, aby bylo možné název odstranit ve prospěch minimalističtějšího designu. Pokud jde o přední stranu, budou letošní iPhony vypadat podobně jako minulá sestava, včetně zářezu. Tento dělník dále trvdí, že nástupce iPhone XS Max bude mít kapacitu baterie 3 969 mAh – což je informace, kterou vidíme poprvé. O dalších podrobnostech v seznamu se již hovořilo, včetně zadní kamery s trojitým objektivem, konektoru Lightning a další.