Populární služba Revolut pocházející z Londýna opět hledá nové zákazníky. Svědčí o tom jejich nová marketingová akce, kdy novým zákazníkům nabízí odměnu 300 Kč za registraci. Stejná částka ovšem čeká i na současné majitele této platební karty.



Princip je jednoduchý. Jste-li nováček a přemýšlíte o založení Revolut karty, stačí vám pouze odkaz, přes který zmíněných 300 Kč dostane. Postup je jednoduchý, po registraci musíte ověřit vaši totožnost a objednat platební kartu, která by měla být zdarma. Jeden z těchto odkazů pro vás máme i my můžete jej využít přímo zde.

Pokud už Revolut aplikace a její kartu máte, postup pro vás bude trochu jiný. V aplikaci stačí vygenerovat link, který pošlete vaším přátelům. Ti se registrují a po ověření jejich totožnosti získáváte 300 Kč. Akce je ovšem časově omezená.

Revolut se stal populární hlavně mezi cestovali. Postupem času získával však nové funkce a nabízí tak možnosti i pro ostatní. Díky aplikaci můžete kupovat a prodávat kryptoměny, již brzy nakupovat akcie, pojistit si telefon a spoustu dalších možností. Hlavním lákadlem však nadále zůstává kurz měn a možnost platit v zahraničí bez poplatků bance.