Organizátor Stow Organizer od společnosti Native Union je navržen speciálně pro uživatele Apple, je skvělý pro uložení vašich kabelů, nabíječek, Apple Pencil a dalších nezbytností.



Má dokonce vnitřní kapsu na zip pro drobnosti jako SD karty a flash disky. Je velmi skladný, a jenom trochu menší než iPad mini, pokud jde o šířku a výšku. Je snadné ho uchopit a přenášet a není příliš objemný na to, kolik se do něj vejde. K dispozici je v šedé nebo tmavě modré barvě. Exteriér je vyroben z odolného plátna s povrchovou úpravou TPU a voděodolným zipem s koženými potahy. Na přední straně je jemné logo Native Union vyražené v kůži. Zadní část má otevřenou kapsu pro rychlý přístup k kabelům nebo jinému drobnému příslušenství.

Interiér má na jedné straně prošívané polstrování se dvěma kapsami a držákem na Apple Pencil. Na druhé straně jsou tři elastické organizéry a kapsa na zip pro předměty, jako jsou SD karty, flash disky, hadřík na čistění a další.

Na produkty Native Union se vztahuje jednoletá záruka, ale společnost nabízí dvouletou záruku, pokud se zaregistrujete na webových stránkách společnosti. Do organizátoru se vejde opravdu velká spousta věcí včetně AirPods, rozbočovače USB-C, externího SSD disku, nabíječky pro MacBook Pro a také výkonná powerbanka.