Očekává se, že společnost Apple představí tři nové iPhony za necelé tři týdny. DigiTimes před časem sdílel zprávu, co od těchto zařízení očekává. Zpráva potvrzuje některé informace, které jsme již mohli slyšet.



Například, že budou mít stejnou velikost displeje, jako loňské modely a také, že všechny tři budou obsahovat Face ID, bez změn v zářezu. DigiTimes také očekává, že budou vybaveny čipy A13, obousměrným nabíjením zařízení, jako jsou Apple Watch a AirPods. Nástupce iPhone XR bude k dispozici v nových barvách levandulová a zelená, což jsme již také mohli slyšet. Zpráva dodává, že kapacita baterií vzroste na přibližně 3 200 mAh, 3 500 mAh a 3 000 mAh pro nástupce iPhone XS, iPhone XS Max a iPhone XR, což by bylo přibližně o 20 procent, 10 procent a 2 procenta víc než v loňských modelech. A samozřejmě lepší fotoaparát.

Očekává se, že nástupci iPhone XS a iPhone XS Max budou mít zadní fotoaparát s trojitým objektivem, zatímco nástupce iPhone XR bude mít fotoaparát s dvojitým objektivem. Mnoho z těchto informací již sdílel analytik Ming-Chi Kuo, včetně obousměrného nabíjení a kapacity baterií, ale tato informace přidává další důvěryhodnost těchto tvrzení, jelikož jejich vydání se už blíží. Zpráva ovšem uvádí také něco nového, a to, že Apple může letos vydat 5,8palcový iPhone s podporou nano-SIM, který by byl pravděpodobně k dispozici pouze v Číně.