iPadOS obsahuje podporu myši jako funkci Zpřístupnění. Můžete použít libovolnou bezdrátovou myš Bluetooth (nebo kabelovou myš USB v případě iPadu Pro). Magic Mouse 2 funguje jako běžná Bluetooth myš, takže jsme očekávali, že bude fungovat od první beta verze, nebylo tomu ale tak.



Ve skutečnosti nebyla podpora myší v první beta verzi plně funkční, pokud jde o spolehlivost párování. Nyní je tento problém opraven, alespoň pokud jde o základní funkce Magic Mouse 2, jako je párování a pohyb kurzoru, jak poznamenal Average Tech Guy na YouTube.

Chcete-li spárovat Magic Mouse, nebo jinou Bluetooth myš, přejděte na NastaveníZpřístupnění → Assistive Touch → Vždy zobrazit menu Vypnout. Dále přejděte opět do NastaveníZpřístupnění  → Switch Control a klepněte na Zařízení Bluetooth. Nyní zapněte Magic Mouse 2 a spárujte ji. Vraťte se zpět do NastaveníAssistive Touch a zapněte tuto funkci, poté přejděte dolů na a klepněte na Zařízení. Vaše Magic Mouse 2 by se měla zobrazit jako připojená.

Stejně jako u jiných bezdrátových myší můžete přizpůsobit ukazatele myši podle vašich představ. Podpora Magic Mouse 2 není ještě bez chyby. Nemůžete například použít ani přizpůsobit pohybová gesta, která fungují na vašem Macu.