Herní služba Apple Arcade byla poprvé představena v březnu. Před blížícím se spuštěním ji začínají testovat zaměstnanci. Apple Arcade bude k dispozici na macOS, iOS a také na Apple TV.



Karta Apple Arcade v App Store obsahuje výběr doporučených her a různých kategorií. Mnoho her vytvořených pro Apple Arcade bylo již dříve představeno, ale zde je několik, které Apple doporučuje, spolu s jejich popisy:

  • Way of the Turtle: „Získejte granáty obsahující speciální sílu, jako je útok, abyste porazili nepřátele a překonali různé výzvy.“
  • Down in Bermuda: „Dobrodružný letec Milton nechal svou milující manželku a dceru plavit se přes Atlantik na cestu života.“
  • Hot Lava: „Hot Lava vás přenese zpět k vaší fantazii z dětství. Prožijte znovu okamžiky vzrušení a radosti.“

Podle webu 9to5Mac je nyní většina her stále ve vývoji a mezi další tituly, které mají zaměstnanci k dispozici, paří hry „Sneaky Sasquatch“, „Kings of Castle“, „Frogger in Toy Town“ a „Lame Game 2.“. Apple nesdílí podrobnosti o tom, co bude služba stát, ale zdá se, že si ji budete moci vyzkoušet na jeden měsíc zdarma. Apple uvedl, že při spuštění bude k dispozici cca 100 her, bez reklam a bez dalších nákupů v aplikaci. Jediné předplatné také umožní přístup až ke hrám až pro šest členů rodiny.