Apple Keynote je konečně tady a sledovat ji je jednodušší než kdy jindy. Přečtěte si, jak tuto udalost sledovat na každé platformě, včetně iPhonu, iPadu, Macu a dalších zařízení.



Kdy je Keynote?

Tim Cook oficiálně zahájí Keynote, která má název “By innovation only” v 19:00 hodin. Pravděpodobně budou představeny nové iPhony, Apple Watch a nové sledovací zařízení podobné Tile. Očekáváme také nové informace o službách Apple TV+, Apple Arcade, nový 10,2palcový iPad a další.

Jak sledovat Keynote?

Na YouTube:

Nejjednodušší způsob, jak sledovat Keynote, je na YouTube. Apple poprvé zpřístupnil tuto událost přímo na YouTube, což znamená, že ji můžete sledovat z jakéhokoli zařízení pomocí aplikace YouTube nebo prohlížeče.

Na webových stránkách Apple:

Dnešní Keynote můžete také sledovat přímo na webu společnosti Apple. Jednoduše přejděte na webovou stránku Události. Zde můžete sledovat oficiální živý přenos přímo v prohlížeči.

Na Apple TV:

Pro zobrazení na velké obrazovce můžete použít aplikaci Events pro Apple TV. Tato aplikace byla právě aktualizována minulý týden v rámci přípravy na tento živý přenost. Stáhnout si ji můžete zdarma z tvOS App Store.