Apple dnes představil svou novou řadu sluchátek AirPods s označením Pro. Jde o velmi diskutovaný produkt, jehož představení, potvrzovalo již několik úniků v předchozích týdnech. Jaké jsou ale technické specifikace sluchátek a co vše je v balení? Na to se můžete podívat níže.



Apple AirPods Pro se mohou pochlubit technologií potlačování šumu, režimem propustnosti, adaptivní ekvalizací, soustavou průduchů na vyrovnávání tlaku, speciálním budičem Apple s vysoce pohyblivou membránou a zesilovačem s vysokým dynamickým rozsahem. Obsahují rovněž dva mikrofony s funkcí formování paprsku, mikrofon namířený dovnitř, dvě optická čidla, akcelerometr na rozpo­znávání pohybu, akcelerometr na rozpo­znávání řeči a tlakový snímač.

Sluchátka rovněž disponují úplně novým designem, než jsme doposud viděli. Díky tomu se změnila i hmotnost a to na 5,4g za jedno sluchátko, které tak v uchu nebudete vůbec cítit.

Apple AirPods Pro vydrží 4,5 hodiny poslechu na jedno nabití (až 5 hodin při vypnutém aktivním potlačování hluku a propustnosti). Díky nabíjecímu pouzdru je však možné pokračovat v poslechu hudby až o 24 hodin. Pět minut v pouzdře přitom dokáže zajistit hodinu poslechu.

A co vše najdete v balení? Kromě samotných sluchátek rovněž:

  • Bezdrátové nabíjecí pouzdro
  • Silikonové koncovky do uší (tři velikosti)
  • USB‑C kabel s konektorem Lightning
  • Dokumentace

Zdroj: apple.com