Společnost Apple dnes přidala dalších pět her do služby Apple Arcade, v které je nyní k dispozici 94 her. Apple Arcade je k dispozici na iPhonu, iPadu, Apple TV a Macu. V dnešním článku si představíme tyto nové hry.



Mezi nejnovější hry patří:

The Mosaic od Raw Fury: The Mosaic je temná surrealistická atmosférická adventura ve které budete součástí obrovského stroje, kterému nerozumíte.
Super Mega Mini Party od Red Games Co : Soutěžte s hráči z celého světa v mimořádně skvělých mini hrách nebo můžete soutěžit s přáteli!
Star Fetched od Crescent Moon Games: Star Fetched je sci-fi plošinovka o mladém vesmírném dobrodruhovi, který je záhadně teleportován do vzdálené sluneční soustavy, aby pomohl chránit před přicházející mimozemskou invazí.
Monomals od Picomy: Velká hudební soutěž mezi nejlepšími zvířecími DJ na světě! Budete vyzbrojeni velkým rybářským prutem a budete rybařit v hlubokých vodách, abyste DJům pomohli chytit všechny Monomals.
Jumper Jon od Esteban Duran: Jumper Jon je dobrodružná hra, která vás zabaví.

Apple Arcade je nová herní služba společnosti Apple, která poskytuje uživatelům přístup k desítkám her za 139 Kč měsíčně, bez nákupů v aplikacích nebo reklam.