Spolu s novým Macem Pro a displejem Pro Display XDR přidal Apple do svého internetového obchodu celou řadu souvisejících doplňků. Mezi doplňky patří například grafické moduly AMD Radeon Pro Vega II MPX a Vega II Duo MPX.



Dále pak úložné moduly Promise Pegasus R4i a Promise Pegasus J2i, adaptér zámku Belkin k Macu Pro, stojan pro Pro Display XDR, webkamera Logitech 4K Pro a další. Webkamera Logitech 4K Pro Magnetic je navržena speciálně pro Pro Display XDR. Technologie „RightLight 3“ automaticky upravuje video na základě špatného osvětlení a přímého slunečního světla. Díky magnetickému držáku můžete webkameru připevnit k displeji. Zakoupíte ji za 4 599 Kč. Adaptér zámku Belkin k Macu Pro zakoupíte za 1 249 Kč. Mnoho z těchto příslušenství bude dodáno během týden, některé však ještě nejsou k dispozici. Černá klávesnice, myš a trackpad je momentálně k dispozici pouze s Macem Pro.

Nový Mac Pro můžete zakoupit s novou stříbrno-černou klávesnicí s numerickými klávesami a černou myší, a také černým trackpadem. Toto příslušenství však momentálně nelze koupit samostatně. Je to podobné, jako když v minulosti byla klávesnice a myš k dispozici pouze s iMacem Pro, když byl vydán v prosinci 2017, ale v březnu 2018 se mohly zakoupit samostatně.