Apple vydal iOS 13.3, iPadOS 13.3, macOS Catalina 10.15.2, watchOS 6.1.1 a tvOS 13.3 pro veřejnost. My si v dnešním článku ukážeme, co je nové a jak můžete nové systémy nainstalovat na vaše zařízení.



macOS Catalina 10.15.2 obsahuje nové rozvržení pro Apple News+, zahrnuje opravy chyb, zlepšuje stabilitu, spolehlivost a výkon vašeho Macu a je doporučena všem uživatelům. watchOS 6.1.1 obsahuje také důležité aktualizace zabezpečení. iOS 13.3 a iPadOS 13.3 obsahuje nové rozvržení pro Apple News+, nové možnosti funkce Čas u obrazovky, vylepšení a opravy chyb a je také doporučena všem uživatelů. tvOS 13.3 přidává užitečné nové nastavení navržené tak, aby vám umožnilo změnit hlavní rozhraní v aplikaci Apple TV, také se zaměřuje na opravy chyb a vylepšení výkonu. Společně s vydáním těchto systémů Apple vydal také software pro HomePod.

iOS a iPadOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

tvOS:

  • Nastavení > Systém > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

macOS Catalina:

  • () – Předvolby systémuAktualizace softwaru
Zdroj: macrumors.com