Společnost Fuse, známá pro své organizéry s názvem Side Winder dnes vydala zcela novou řadu produktů pro správu kabelů. Použít je můžete pro kabely nabíječek od MacBooku, iPhonu, iPadu a také pro kabelová sluchátka.



The Snap Backs (13,99 dolarů)

Snap Backs můžete použít pro různé nabíječky Apple. K dispozici je verze pro 5W nabíječku na ‌iPhone‌, 12W nabíječku pro ‌iPhone/‌iPad‌, 18 W nabíječku pro iPad‌ a 29W nabíječku pro MacBook Pro. Stačí zastrčit nabíječku do otvoru a poté navinout kabel podél spodní části a zajistit konec kabelu do malého zářezu dole.

Organizéry jsou vyrobeny z poměrně tvárného plastu, který lze snadno nasadit na nabíječku a v případě potřeby vyndat, a udržují nabíjecí šňůry, aby se nerozbalily. K nabíječce přidává minimální objem, ale díky místu pro navíjení šňůry trochu zvětší velikost nabíječky. Organizéry ponechávají napájecí adaptéry použitelné, takže můžete zapojit napájecí adaptér a uvolnit přesné množství kabelu, které potřebujete, zatímco zbytek necháte navinutý.

Side Winder Mini (9,99 dolarů)

Side Winder Mini je malý organizér, který je navržen tak, aby vám umožnil zabalit kabely  nabíječek pro ‌iPhone‌, kabelová sluchátka, kabely micro-USB a další.

V zásadě můžete zabalit jakýkoli kabel o délce jedné až pěti stop a navinout jej tak, aby byl úhledně uspořádán na cesty. Po straně jsou zářezy, což umožňuje pohodlně zastrčit konec kabelu tak, aby se neuvolnil.

Side Winder Max (10,99 dolarů)

Side Winder Max je stejný jako Side Winder Mini, ale je větší a schopný pojmout větší kabely pro ‌iPhone‌ nebo silnější kabely USB-C nebo USB-C/Lightning.

The Side Winder Watch (12,99 dolarů)

The Side Winder Watch je asi nejužitečnější ze všech organizérů. Můžete jej použít jako organizér a díky konstrukci cívky můžete vytáhnout tolik kabelů, kolik jen potřebujete, a poté jej pohodlně vrátit zpět. A také jej můžete požít jako nabíječku pro Apple Watch.

The Side Kick Pro (19,99 dolarů)

Fuse Side Kick Pro je navržen pro práci s kabely 13, 15 a 16palcového MacBooku Pro‌. Pokud potřebujete kabel navinout, můžete jej vytáhnout a úhledně zabalit, aby se snadno zastrčil do tašky nebo zásuvky. Po straně jsou zářezy, což umožňuje pohodlně zastrčit konec kabelu tak, aby se neuvolnil.