Vánoce už se nám pomale ale jistě blíží a vy stále nemáte nakoupené dárky pro vaše blízké? I s tímto problémem vám pomůžeme v dnešním článku, ve kterém si ukážeme tipy na dárky pro všechny fanoušky zařízení Apple.



Na webu iPouzdro.cz  najdete spoustu tipů, co byste mohli koupit svým blízkým. Zboží, které objednáte nyní lze vrátit až do konce ledna 2020. Díky tomu máte dost času na výměnu nebo vrácení nevhodného dárku, pokud se náhodou ve výběru netrefíte, zboží musí být nepoužité a v původním obalu.

Co nás zaujalo?

Ochranný kryt – Mimoni: iPhone 5/5S/SE, iPhone 7/8, iPhone X/XS, iPhone XR,

Jedná se o ochranný kryt, který perfektně ochrání váš telefon. Poskytuje ochranu telefonu před škrábanci, poškozením a nečistotami. Kryt je přesně vyroben pro konkrétní model telefonu a nabízí přesné otvory a výřezy pro kameru, reproduktory a konektory. Kryt zakoupíte za 249 Kč, k dispozici je spoustu variant, ze kterých si můžete vybrat.

Sluchátka pro iPhone a iPad – HOCO: 149 Kč, sluchátka s 3,5mm jackem firmy HOCO, růžové barvy. Mají hezký design, podobajicí se designu earpodů a k tomu velice kvalitní zvuk. Jsou kompatibilní se všemi modely.

Powerbanka CAT: 349 Kč, externí baterie ve stylu emoji s kočičím obličejem je velmi originálním způsobem, jak ozvláštnit vzhled obyčejného zařízení. Powerbanka má kapacitu 2600 mA a je vhodná pro použití s iPhone 5/5S/SE.

Lightning kabel pro iPhone a iPad – NONDA: 399 Kč, Kabel s certifikací od společnosti Apple, vhodný pro všechny modely. Kabel je laboratorně testován – ohýbáno 15 188x a nezamotává se.

Pouzdro pro AirPods – Spigen: 399 Kč, stylové ochranné pouzdro pro AirPods, které ochrání před poškrábáním a pády. Vyroben ze silikonu a má vnitřní protiskluzovou úpravu. K dispozici v černé, šedé a růžové barvě.

Hliníková podložka pod myš – Satechi: 499 Kč, hliníková podložka pod myš Satechi je elegantním řešením, jak lépe využívat myš a zvýšit si tak pohodlí při práci. Luxusní doplněk pro váš Mac. Vysoce hladký povrch této podložky pod myš, vyrobený z hliníku, umožňuje přesné ovládání myši a vydrží náročné použití.

Pouzdro na notebook – CANVASLIFE: 499 Kč, k dispozici pro všechny 13palcové MacBooky. Dokáže pouzdro ochránit od nepříjemných škrábanců i menších pádů. Vybrat si můžete ze spousty různých variant.

 

Gamepad/herní ovladač pro iPhone: 749 Kč, Tento výrobek má přesné umístění tlačítek na levé straně, využívá Bluetooth 4.0 k připojení a není třeba žádné složité nastavení. Je kompatibilní s iPhone 7 a novějším.

Stojan pro MacBook – TWELVESOUTH: 1 599 Kč, umožňuje pohodlné psaní, kompatibilní je se všemi dostupnými modely.

Bezdrátová nabíječka pro iPhone – SPIGEN: 1 899 Kč, Qi technologie umožňuje nabíjet zařízení až 1.5x rychleji než standartní bezdrátové nabíječky. Obsahuje  bezpečnostní prvky, které chrání zařízení před přehřátím.