Sledování spánku pomocí Apple Watch je skvělý způsob, jak získat přehled o tom, jak spíte. Apple zřejmě pracuje na vlastní aplikaci pro sledování spánku pro Apple Watch, ale tyto funkce zatím nejsou k dispozici.



V App Store se ovšem nachází spoustu užitečných aplikací. A v dnešním článku se na některé z nich podíváme.

AutoSleep

AutoSleep je pravděpodobně nejoblíbenější aplikací pro sledování spánku, a to z dobrého důvodu. Poskytuje spoustu podrobných údajů, včetně podrobného pohledu jak dlouho jste spali, kvalitu spánku, srdeční frekvenci, hluboký spánek a mnoho dalšího. AutoSleep používá systém, který vám pomůže sledovat tyto klíčové statistiky. Hlavní rozhraní zobrazuje pohled na to, jak dlouho jste spali, kvalitu spánku, hluboký spánek a váš tep. AutoSleep je k dispozici v App Store za 2,99 dolarů.

Pillow

Pillow obsahuje skvělé funkce, jako je automatická detekce spánku a analýza srdeční frekvence. Ovšem jednou z klíčových vlastností aplikace Pillow je podpora nahrávání zvuků po celou noc. To znamená, že aplikace může sledovat například chrápání. K dispozici jsou také personalizovaná doporučení a další. Můžete si stáhnout Pillow v App Store zdarma s nákupy v aplikaci.

NapBot

NapBot používá strojové učení k automatickému sledování spánku, což vám umožňuje zobrazit spoustu přesných informací. NapBot nabízí obrovské množství dat v snadno navigovatelném rozhraní. Karta „Kalendář“ v aplikaci vám umožňuje získat podrobný pohled na váš spánek každý den a můžete si vybrat konkrétní den a zobrazit podrobnější informace o srdeční frekvenci a fázích. NapBot také právě vydal aplikaci pro Apple Watch, která je zcela nezávislá na iPhonu. V současné době umožňuje pouze zobrazit spánek předchozího dne, ale doufejme, že v průběhu času budou k dispozici další data. Můžete si ji zdarma stáhnout v App Store s nákupy v aplikaci.

Sleep++

Sleep ++ je další populární aplikace pro sledování spánku pro Apple Watch s podporou automatické detekce spánku, připomenutí spánku, cílů spánku a dalších. Hlavní rozhraní poskytuje podrobný pohled na vaše spánkové návyky za posledních několik dní. Jednou z nejlepších věcí je to, že je zcela zdarma, s volitelným nákupem v aplikaci k odstranění reklam. Můžete si ji stáhnout v App Store.