Společnost Apple plánuje v první polovině roku 2020 vydat několik nových produktů, včetně špičkových bezdrátových sluchátek, 4,7palcového iPhonu, nového iPadu Pro a nového MacBooku Pro nebo MacBooku Air.



Podle nejnovější zprávy od známého analytika Ming-Chi Kuo. „Předpovídáme, že mezi hlavní nové produkty společnosti Apple v 1H20 bude patřit 4,7palcový iPhone, iPad Pro, MacBook Pro/Air, menší bezdrátová nabíjecí podložka a špičkové Bluetooth sluchátka,“ napsal Kuo ve výzkumné poznámce s TF International Securities, jehož kopii viděla společnost MacRumors.

Co tedy můžeme očekávat?

  • 4,7palcový iPhone: Toto zařízení bude mít podobný design jako iPhone 8, včetně 4,7palcového LCD displeje a Home Button, ale s rychlejším čipem A13 Bionic a 3 GB RAM. Předpokládá se, že zařízení bude vydáno do konce března, přičemž cena by se měla pohybovat kolem 399 dolarů.
  • iPad Pro: Očekává se, že nové modely budou mít zadní fotoaparát s trojitým objektivem s 3D snímáním pro rozšířenou realitu, které budou představeny již v březnu.
  • MacBook Pro/Air: Není jasné, zda Kuo odkazuje na MacBook Pro nebo MacBook Air nebo obojí, ale předchozí zprávy naznačují, že bude vydán 13palcový MacBook Pro s nůžkovou klávesnicí v první polovině roku 2020.
  • AirTags: V loňském roce MacRumors odhalil v kódu iOS 13 důkazy o tom, že Apple pracuje na malém zařízení pro sledování položek podobných Tile, včetně možného názvu „AirTags“. Kuo věří, že toto zařízení bude podporovat Ultra Wideband, což by pravděpodobně umožnilo lokalizovat zařízení s mnohem větší přesností než Bluetooth LE a Wi-Fi.
  • Špičková sluchátka: Kuo neposkytl o těchto sluchátkách žádné další informace kromě toho, že budou podporovat Bluetooth.