Apple vydal iOS a iPadOS 13.3.1, macOS Catalina 10.15.3, tvOS 13.3.1, watchOS 6.1.2 a software 13.3.1 pro HomePod pro veřejnost. My se v dnešním článku podíváme na to, co je nové a jak můžete aktualizace nainstalovat na vaše zařízení.



‌macOS Catalina‌ 10.15.3 zlepšuje stabilitu, spolehlivost a zabezpečení vašeho Macu a je doporučena všem uživatelům. Také obsahuje kód, který naznačuje, že bude k dispozici brzy nový režim „Pro Mode“, který potlačuje omezení rychlosti ventilátoru a úspory energie za účelem zlepšení výkonu. Kód říká, že aplikace mohou běžet rychleji, ale životnost baterie se může snížit a hluk ventilátoru by se mohl zvýšit. watchOS 6.1.2 a tvOS 13.3.1 obsahuje vylepšení stability a opravy chyb. iOS 13.3.1 obsahuje přepínač, který vypíná čip U1 Ultra Wideband. Obsahuje také spoustu vylepšení a oprav chyb. Aktualizace 13.3.1 zahrnuje také vylepšení stability a kvality. Aktualizace se na HomePod nainstaluje automaticky.

iOS a iPadOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

tvOS:

  • Nastavení > Systém > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

macOS Catalina:

  • () – Předvolby systémuAktualizace softwaru
Zdroj: macrumors.com