Společnost ADT dnes představila novou řadu inteligentních domácích produktů s nadcházející podporou HomeKit, včetně vnitřní kamery, venkovní kamery, zvonku a rozšiřovač dosahu Wi-Fi, který funguje jako zvonkohra.



Všechny jsou součástí nové značky Blue by ADT, dosud známé jako LifeShield. Domovní zvonek obsahuje záznam videa 1080p, zorné pole 180 stupňů, noční vidění, vlastní zóny detekce pohybu, obousměrný hovor, design odolný vůči vodě a další. Nejpříjemnější funkcí ze všech bude podpora HomeKit, protože v současné době existuje jen několik videozvonků, které HomeKit podporují. Podpora HomeKit umožní uživatelům dostávat okamžité upozornění, když někdo zazvoní na zvonek. Podle The Verge zavedení HomeKit však bude nějakou dobu trvat.

Vnitřní a venkovní bezpečnostní kamery ADT nabízejí mnoho stejných funkcí jako zvonek, včetně nahrávání videa 1080p a obousměrných hovorů, ale mají o něco menší zorné pole (130 stupňů). Všechny čtyři produkty jsou k dispozici pro předobjednání od dnešního dne a začnou být dodávány do konce ledna. Kamera a zvonek stojí 199,99 dolarů, zatímco rozšiřovač dosahu Wi-Fi stojí 49,99 doarů. ADT uvádí, že na jaře 2020 budou vydány další produkty, včetně několika senzorů.