Belkin představil na veletrhu CES celou řadu nových produktů, včetně řady nástěnných GaN nabíječek USB-C, širokého výběru doků a bezdrátových nabíječek pro zařízení Apple.



Nástěnné GaN nabíječky USB-C 

Nástěnné nabíječky Belkin USB-C jsou k dispozici ve variantách 30 W, 60 W a 68 W a všechny používají technologii GaN, díky které jsou nabíječky menší. 30 W nabíječka je navržena pro nabíjení MacBooku Air a lze ji použít pro iPad Pro a rychlé nabíjení iPhonu, zatímco 60 W nabíječka je ideální pro 13palcový MacBook Pro, ale lze ji použít také pro 15 a 16palcové modely. 68W nabíječka má dva porty USB-C s inteligentním sdílením energie a skládací zástrčku, ideální pro cestování. Ceny se pohybují od 34,99 do 59,99 dolarů a nabíječky budou vydány v dubnu 2020.

Bezdrátová nabíječka Boost Charge 3 in 1

Bezdrátová nabíječka Boost Charge 3 in 1 je navržena pro nabíjení ‌iPhonu‌, AirPods a Apple Watch najednou. Je vybavena nabíjecím pukem pro Apple Watch, mělkým dokovacím prostorem pro AirPods a AirPods Pro. Nabíječka bude stát 109,99 dolarů a bude vydána v dubnu 2020.

Bezdrátový nabíjecí stojan a reproduktor

Bezdrátový nabíjecí stojan a reproduktor Boost Charge je navržen tak, aby uživatelům umožňoval poslouchat hudbu, sledovat videa a telefonovat při nabíjení ‌iPhonu‌. Nabíječka má kompaktní design, zadní reproduktor se připojuje k ‌iPhonu‌ přes Bluetooth. Bezdrátový nabíjecí stojan bude stát 49,99 dolarů a bude vydán v dubnu 2020.

Bezdrátová podložka Belkin

Bezdrátová nabíjecí podložka Belkin umožňuje nabíjet dva iPhony najednou pomocí jediné nabíjecí podložky. Dual Wireless Charging Pad bude vydána v březnu 2020 a stát bude 49,99 dolarů.

Bezdrátová nabíječka do auta

Bezdrátová nabíječka do auta Boost Charge se snadno instaluje do jakéhokoli vozidla. Je vybavena dvěma porty USB-A, jedním pro nabíjení držáku a druhým portem pro nabíjení dalšího zařízení.