Společnost LIFX představila na veletrhu CES několik nových produktů s podporou HomeKit, od žárovek až po světelné pásy. V dnešním článku se na ně podíváme podrobněji.



LIFX Filament

Nové žárovky LIFX jsou vybaveny funkcí HomeKit a jsou k dispozici v jedné teplé bílé barvě. LIFX plánuje vydat žárovky na jaře roku 2020 a očekává se, že budou stát 30 dolarů.

LIFX Switch

LIFX Switch je malé příslušenství vybavené čtyřmi vypínači pro ovládání inteligentních žárovek LIFX. Je navržen tak, aby nahradil skupinu vypínačů jedním zařízením. Toto příslušenství bude k dispozici za 120 dolarů.

LIFX Z 360 Kit

LIFX 360 Kit je 360 stupňová světelná lišta. Obsahuje LED pásky optimalizované pro televizory. K dispozici je také LIFX Z Gamer Kit pro herní monitory. LIFX 360 Kit stojí 100 dolarů, zatímco LIFX Z Gamer Kit bude stát 70 dolarů. K dispozici budou na jaře roku 2020.

LIFX Candle White to Warm

LIFX Candle White to Warm nabízí upravitelné bílé světlo. Může se připojit k HomeKit a lze je upravit pomocí aplikace LIFX, bude stát 30 dolarů a očekává se, že bude k dispozici na jaře roku 2020.