Je ještě příliš brzy na to spekulovat, co nás čeká na Keynote v březnu, ale i přesto existuje dostatek informací a zpráv, co by zde Apple mohl představit, a proto si to v dnešním článku shrneme.



Apple se nebojí vydávat nové produkty také bez Keynote. Učinil tak například při vydání AirPods druhé generace, iPadu mini 4 a iPadu Air 3, AirPods Pro a 16palcového MacBooku Pro v loňském roce. Při vydání nového iPhonu to tak ovšem nebylo nikdy. A slyšeli jsme spoustu zpráv o iPhone SE 2, který by měl být vzhledem podobný iPhone 8, a proto je v některých zprávách také označován jako iPhone 9.

Apple v loňském roce vydal nový 16palcový MacBook Pro, který používá spolehlivější nůžkovou klávesnici. 13palcový MacBook Pro a MacBook Air se však stále spoléhají na problematickou motýlí klávesnici a proto by mohly být v březnu také aktualizovány. Nástupce MacBooku Pro by mohl obsahovat 16palcový displej, nové procesory a také samozřejmě novou nůžkovou klávesnici.

Na konci loňského roku jsme se dozvěděli zprávu o tom, že Apple vydá Apple Watch z edice PRODUCT (RED), což by bylo poprvé, kdy by byly Apple Watch prodávány v červeném provedení.